زندگی با بوی غذای خونگی
14 اردیبهشت 1397
ارسال شده توسط سید مجتبی جباری
654 بازدید
سیستم زندگی امروزی، همه رو بدجور درگیر خودش کرده.
تا حدی که گاهی یادمون میره غذا درست کنیم و با صدای قار و قور شکم مبارک، تازه متوجه میشیم که وقت غذاس!
آخرش مجبور میشیم یا بریم رستوران و فست فودی، یا دست به دامن تلفن بشیم.
الوووو رستوران؟
بی زحمت یک دست غذا
یک عدد پیتزا
یک….
چی شد؟!
نکنه شما هم مثل من ازین غذاهای تکراری خسته شدین و دلتون غذای خونگی میخواد؟!
میخواین یه حالی به این معده دربو داغون بدین؟!
الان دیگه خیلیها، کسب و کار غذای خونگی دارن و می تونن به من و شما کمک کنن تا غذا با طعم دستپخت مامانو، بیشتر تجربه کنیم و حالی به این معده درب و داغون بدیم.
شایدم میخواین همچین کسب و کاری راه بندازین و کسب درآمد کنین.
پس بیاین تا بگم چیکار کنین 👇
ـ برای اینکار، حداقل به ۲ نفر احتیاج دارید. یک نفر آشپز و یک نفر برای گرفتن سفارشات.
پیک هم می توانید داشته باشید.
ـ سعی کنید اوایل کار، غذای کمتر با تنوع کمتری پخت کنید.
به مرور زمان، با یک برنامه ریزی حساب شده، مقدار و تنوع غذاها را افزایش دهید.
ـ خیلی زیاد مواظب کیفیت غذای خود باشید.اگر کیفیت پائین باشد، تعداد زیادی از مشتریها را از دست خواهید داد.
ـ با مشتریان خود مانند شاهزاده ها رفتار کنید و بهترین بو و مزه را به منازل آنها به ارمغان بفرستید.
ـ کنار غذا حتما ترشی، سبزی تازه، زیتون، سالاد، دوغ و ماست سرو کنید.البته از نوع خانگی.
ـ بسته بندی را نیز فراموش نکنید.
نوع بسته بندی، بهترین شیوه برای جذب مشتری است. چون نگاه اول مشتری را می قاپد.
ـ مشتری مدار باشید و از آنها بخواهید که برای افزایش کیفیت کار، خیلی راحت انتقاد یا پیشنهاد بدهند.
ـ هزینه های شما بسته به اینکه سفارش غذا را تلفنی و اینترنتی دریافت کنید، یا در یک مغازه سفارش بگیرید، متفاوت است.
ـ توصیه اکید اعضای #مجله#دیجیتال#آمارد، به شما این است که:
تبلیغات رافراموش نکنید.
همسایگان، دوستان، شرکت ها و ادارات خصوصی و دولتی، ترمینال، آژانسها، آپارتمانها و خوابگاههای دانشجوئی اطراف خود را شناسائی و به سراغشان بروید.
در تمامی مراحل راه اندازی این کسب وکار خوشمزه، می توانید سؤالات خود را با ما در میان بگذارید.
درباره سید مجتبی جباری
مربی و مدرس دوره های بازاریابی و مارکتینگ و حوزه های مشاغل خانگی نزدیک به دو دهه در کسب و کارهای تعاونی ، گروهی و فردی فعالیت داشته و دارم ، امروز تمامی تجربه هام رو به این مجله اوردم تا شما هم بتونید از این تجربه استفاده کنید.
نوشته های بیشتر از سید مجتبی جباریمطالب زیر را حتما مطالعه کنید
کدام مشاغل، بازارشان گرمتر است؟
دنیای کسب وکار،دنیای پیچیده ایست و سخت میتوان فهمید که کدام مشاغل بازارشان گرمتر است....
از کجا خیاطی رو شروع کنم؟
توی این مطلب تصمیم دارم درباره شروع به شغل خیاطی راهنماییتون کنم؛ اکثر خانمها، به...
مشاغل زود بازده خدمات مشاوره
مشاور همیشه و در هر مرحله از زندگی، حتی در زمان شروع یک شغل، امری...
۱۰ ایده کسب و کار برای کودکان
حتما تا حالا صد بار از خودتون پرسیدین که، بچه من در آینده میخواد چیکاره...
دیدگاهتان را بنویسید